Πρωτάθλημα CYTA: Οι δανεικοί που ξεχώρισαν!

 Τόσο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όσο και στην χειμερινή, Κυπριακές ομάδες απέκτησαν ποδοσφαιριστές με την μορφή δανεισμού. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές με το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσουν και θα επιστρέψουν στην ομάδα την οποία ανήκουν.

Ωστόσο αρκετοί από αυτούς έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα θα ήθελαν να τους κρατήσουν για περισσότερο.

Ας κάνουμε αρχή από τον Αλεξάντερ Κακόριν, ένας εκ τον κορυφαίων στο φετινό Πρωτάθλημα, ο Ρώσος ανήκει στην Ιταλική, Φιορεντινά και η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, καθώς διατηρεί πολύ υψηλό κασέ για τα Κυπριακά δεδομένα.

Ο

Τάσος Δώνης διανύει μια αρκετά καλή σεζόν με το ΑΠΟΕΛ, αφού μετράει 15 συμμετόχες ,σκοράροντας  5 γκολ και δίνοντας 2 ασιστ. Ο Έλληνας επιθετικός ανήκει στην Γαλλική, Ρείμς και ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου, 2023.

Στον Απόλλωνα σίγουρα θα ήθελαν να κρατήσουν τον Ίντο Σαχάρ, ο οποίος ανήκει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός μετρά 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του Απόλλωνα.

Η Ανόρθωση έφερε στην Κύπρο τον Ιανουάριο, τους Αντονίν και Μραζ. Οι δύο τους σκόραραν από τέσσερα γκολ και πραγματοποίησαν αρκετά καλές εμφανίσεις. Ο πρώτος ανήκει στην Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ ο δεύτερος στην Ιταλική, Σπέτσια.

Ακόμη ένας δανεικός που ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα, είναι ο Μαμαντού Κανέ της Πάφου. Ο μέσος από την Γουινέα, ήρθε στο νησί μας, με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ένας από τους πιο υποσχόμενους είναι ο Φώτης Κίτσος, κάτι που κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο της Ομόνοιας να τον κρατήσει. Στα 19 του χρόνια, ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον Μάϊο του 2023 ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στους «πράσινους».

Μένει να δούμε ποιες ομάδες θα καταφέρουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους κάποιον από αυτούς. 

Keywords
Τυχαία Θέματα