Πρόταση 175 εκατ. ευρώ για τον Ντιμπάλα η Γιουνάιτεντ!

Πρόταση ύψους 175 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Mirror».

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους έκανε πέρυσι εντυπωσιακή σεζόν και στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου παραμένει «καυτός».

Παρά το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, και κυρίως της Μπαρτσελόνα, ο Ντιμπάλα παρέμεινε στη Γιουβέντους, αλλά αν συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το Τορίνο.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι «κοκκινοι διάβολοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον 23χρονο ποδοσφαίρου και θα επιχειρήσουν το επόμενο καλοκαίρι να κάνουν άλλο ένα μεταγραφικό... μπαμ.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ο Ντιμπάλα δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, κάτι το οποίο διευκολύνει όποιον σύλλογο θέλει να τον αποκτήσει.

Οι άνθρωποι της «Γηραιάς Κυρίας» είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να... ξεπουλήσουν τον ποδοσφαιριστή, ακόμα κι αν ο ίδιος πιέσει για να φύγει.

Keywords