Προσπάθεια από τον πρόεδρο για εξομάλυνση της κατάστασης

Ενοχλημένοι ως ένα σημείο είναι στη Νέα Σαλαμίνα με τις ενέργειες και τις δηλώσεις του Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου, αλλά και την επιστολή που στάλθηκε από τους ποδοσφαιριστές προς το ΔΣ κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Ο εκ των αρχηγών μίλησε για την κατάσταση και την στάση του προέδρου Θουκή Θουκυδίδη, παρουσιάζοντας μία εικόνα προς τα έξω που, όπως πληροφορούμαστε, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

«Άστραψε» ο Κίνγκσλεϊ: «Οκτώ εβδομάδες ολομόναχοι, περιμένουν να δεχόμαστε κάθε μεταχείριση σαν ζώα;»

Ο πρόεδρος

των "ερυθρολεύκων", όπως πληροφορείται το SPORTIME θα πάρει πάνω του την όλη κατάσταση και εντός των επόμενων ωρών ακόμη και εντός της σημερινής ημέρας, θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με τον Νιγηριανό επιθετικό για μία προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης. Από πλευράς ομάδας θεωρούν ότι η υπόθεση παρουσιάστηκε με μία τάση υπερβολής.

Τώρα, όσον αφορά τις υποχρεώσεις της ομάδας της Αμμοχώστου, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι μέχρι την ημέρα διακοπής του πρωταθλήματος (13 Μαρτίου). Σε όσους ποδοσφαιριστές αμείβονταν με μισθό μέχρι 2000 ευρώ έχει δοθεί ολόκληρο το ποσό, ενώ αυτοί που αμείβονται με 2000 και άνω πήραν μέχρι αυτό το ποσό. 

Keywords
Τυχαία Θέματα