«Προσοχή σε Πιέρο και Χριστοφή»

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Πιέρος Σωτηρίου και ο επιθετικός της Ομόνοιας Δημήτρης Χριστοφή, είναι σύμφωνα με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς οι παίκτες κλειδιά της Εθνικής μας ομάδας εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με το Καζακστάν.

Με αφορμή τον αυριανό φιλικό της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν, ιστοσελίδα της χώρας επικοινώνησε με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς (αγωνίστηκε στην FC Zhetysu την περίοδο 2012/13) και πήραν πληροφορίες για την Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Ο αγώνας με

το Καζακστάν θα δώσει την ευκαιρία στον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Κύπρου να δει κάποιους νέους ποδοσφαιριστές αλλά και νεαρούς και να ετοιμάσει την ομάδα εν όψει Εσθονίας. Ο νέος προπονητής άλλαξε την Εθνική. Κάλεσε υποσχόμενους ποδοσφαιριστές. Με άλλα λόγια, η Εθνική έχει νέο αίμα. Την ίδια ώρα, έχει και νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεγάλες εμπειρίες».

«Το Καζακστάν θα πρέπει να προσέξει τον Δημήτρη Χριστοφή. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές με εμπειρία, όπως οι Χαραλαμπίδης και Χαραλάμπους. Από τους νεαρούς, θα πρέπει να προσεχθεί ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και υπάρχει ενδιαφέρον από Ευρωπαϊκές ομάδες».

«Από τη μια, η Εθνική Κύπρου θα πρέπει να προετοιμαστεί για τον επίσημο αγώνα κόντρα στην Εσθονία και από την άλλη, όμως, θέλει τη νίκη κόντρα στο Καζακστάν για ψυχολογικούς λόγους, αφού μέχρι στιγμής απέτυχε να κερδίσει κάποια ομάδα».

«Η Εθνική Κύπρου αρέσκεται να αγωνίζεται με συνδυασμούς και αντεπιθέσεις. Νομίζω όμως θα προσπαθήσει να έχει τον έλεγχο του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα