Οδηγοί προσοχή! Ποσότητα από τσακίλι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Μεγάλη ποσότητα από τσακίλι έχει διασκορπιστεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Πέρα Χωρίου Νήσου και Τσερίου, περιοχή Χαλεπιανών, γύρω στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου. Η τροχαία κίνηση ρυθμίζεται από μέλη της Αστυνομίας που έχουν σπεύσει και βρίσκονται στο σημείο.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή

για ρύθμιση της κυκλοφορίας και ενέργειες για καθαρισμό του αυτοκινητοδρόμου.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρούνται άλλα σοβαρά προβλήματα, το πρωί σήμερα Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, συστήνεται προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, αφού λόγω των βροχών του τελευταίου 24ωρου, ενδεχομένως σε διάφορα σημεία οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων. 

Διαβάστε ακόμη: ΒΙΝΤΕΟ: Δρόμοι στη Λευκωσία μετατράπηκαν σε ποτάμια

Keywords
Τυχαία Θέματα