Προσφορές,εκπτώσεις και εκστρατείες για προσέλκυση τουρισμού

Καθοριστική αναμένεται να αποδειχθεί η φετινή χρονιά για τον τουρισμό στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Μετά τους περσινούς αριθμούς ρεκόρ, το 2019, αποτελεί χρονιά πρόκληση για διατήρηση υψηλών ποσοστών για τους ξενοδόχους, παρ’ ότι η μείωση κατά τον μήνα Ιούνιο που μόλις ολοκληρώθηκε φαίνεται να είναι αισθητή.

Σύμφωνα με τους ξενοδόχους της επαρχίας Αμμοχώστου, ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ακόμη δυσκολότερος από τον Ιούνιο και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε η μείωση να μην ξεπεράσει το 10%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, η μεγαλύτερη μείωση προέρχεται

από την γερμανική αγορά, ενώ εμφανής είναι και η μείωση στην ρωσική και την βρετανική αγορά, καθώς και στις Σκανδιναβικές χώρες.

Ιδιαίτερη σημασία στον εγχώριο τουρισμό δίνει η πόλη και η Επαρχία Πάφου, η οποία ξεκίνησε ήδη εκστρατεία προσέλκυσης επισκεπτών μέχρι τις 5 Αυγούστου.
Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου σε συνεργασία με όλους τους φορείς άρχισαν από χθες εκστρατεία η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Αυγούστου.   

Οι αναβαθμισμένες ξενοδοχειακές μονάδες, οι πεντακάθαρες θάλασσες και ακτές συν τα ελκυστικά πακέτα καθιστούν την Πάφο είπε ο κ.
Φιλιππίδης, ιδανικό τουριστικό προορισμό.

Να σημειωθεί πως ιδιαίτερη έμφαση στην εκστρατεία δίνεται και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που πλέον παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαφήμιση τουριστικών προορισμών.

Ατού των παραγόντων της Πάφού είναι η πανέμορφη ύπαιθρός της, ο Ακάμας, το Λατσί, τα κρασοχώρια και οι πεντακάθαρες θάλασσες της.
   
Οι επισκέπτες στην Πάφο μπορούν να απολαύσουν μαγευτικές στιγμές, να παρακολουθήσουν σωρεία πλούσιων εκδηλώσεων που διοργανώνονται, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά της επαρχίας από την Πέτρα του Ρωμιού μέχρι την Πέγεια και από τον Ακάμα και τον Πωμό μέχρι τις ορεινές και ημιορεινές κοινότητες της Πάφου.
         

Keywords
Τυχαία Θέματα