Πρόκριση για τρείς, γερό προβάδισμα ο Απόλλωνας (videos)

Ανόρθωση, ΑΕΛ και Ομόνοια πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση, ενώ ο Απόλλωνας έκανε μεγάλο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση αφού κερδισε με 3-1.

Η Ανόρθωση εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Αναγέννηση Δερύνειας και πήρε την πρόκριση αφού στον πρώτο αγώνα στο ¨Αντώνης Παπαδόπουλος¨ είχε νικήσει με 2-1.

Έπαιξε με τη "φωτιά", αλλά δεν κάηκε



Πρόκριση και για την ΑΕΛ με δεύτερη νίκη επί της

Αγίας Νάπας, αυτή τη φορά στο "Τάσος Μάρκου". Μετά τη νίκη με 1-0 στο Τσίρειο, η ΑΕΛ νίκησε και εκτός έδρας, αυτή τη φορά με 2-1 και συνεχίζει την πορεία της στη διοργάνωση.

Δεύτερη νίκη και πρόκριση για την ΑΕΛ

Πρόκριση με δεύτερη νίκη και για την Ομόνοια. Σε αγώνα που έγινε στο Δασάκι της Άχνας, νίκησε με 3-1 τον Εθνικό και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-0 στο ΓΣΠ, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους "8" της διοργάνωσης.

Εθνικός-Ομόνοια 1-3: Με «σβηστές τις μηχανές» στους «8»



Προβάδισμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Ερμή στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Τσίρειο. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου στο "Αμμόχωστος - Επιστροφή".

Απόλλων-Ερμής 3-1: Βήμα πρόκρισης για Απόλλωνα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β' φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola:

Σήμερα:

Αναγέννηση - Ανόρθωση 0-0
Απόλλων - Ερμής 3-1
Αγία Νάπα - ΑΕΛ 1-2
Εθνικός Άχνας - Ομόνοια 1-3

26 Ιανουαρίου

15:00 ΑΣΙΛ - Πάφος F.C (0-3 ο πρώτος αγώνας).

27 Ιανουαρίου
17:00 ΑΠΟΕΛ - Νέα Σαλαμίνα (1-0 ο πρώτος αγώνας)
19:00 Ερμής Αραδίππου - Απόλλωνας (3-1 ο πρώτος αγώνας)

Την πρόκριση τους στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης έχουν εξασφαλίσει η ΑΕΚ Λάρνακας σε βάρος του Νίκου &Σωκράτη Ερήμης και ο Άρης Λεμεσού σε βάρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα