Πρώην πληροφοριοδότης Πενταγώνου: H Κυβέρνηση κρύβει εξωγήινη τεχνολογια UFO

Ένας βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε μια δήλωση βόμβα και ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ανακτήσει υλικά που θα μπορούσαν να είναι απόδειξη για UFO, συμπεριλαμβανομένου ενός ανέπαφου σκάφους «μη ανθρώπινης προέλευσης», αλλά το κρατούν μυστικό από το κοινό.

Ο David Charles Grusch, βετεράνος και πρώην μέλος της Εθνικής Υπηρεσίας Γεωχωρικών Πληροφοριών και του

Εθνικού Γραφείου Αναγνώρισης, έχει σφυρίξει αυτές τις πληροφορίες, μιλώντας με πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

«Πρόκειται για τεχνικά οχήματα μη ανθρώπινης προέλευσης, ονομάστε το διαστημικό σκάφος αν θέλετε, οχήματα εξωτικής προέλευσης μη ανθρώπινης προέλευσης που είτε έχουν προσγειωθεί είτε έχουν συντριβεί», είπε ο κ. Grusch στο NewsNation.

Ο κ. Grusch υπηρέτησε ως ανώτερος τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής Υπηρεσίας Γεωχωρικών Πληροφοριών για την ανάλυση αγνώστων εναέριων φαινομένων (UAP) με εξουσιοδότηση άκρως απόρρητων/μυστικών διαμερισμάτων πληροφοριών, σύμφωνα με το The Debrief.

Υπηρέτησε επίσης ως ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών στο Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης. Συνολικά, έχει 14 χρόνια εμπειρίας υπηρετώντας ως αξιωματικός πληροφοριών.

Αλλά κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα εργασίας UAP, ο κ. Grusch λέει ότι του απαγορεύτηκε η πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα ανάκτησης υλικών που περιελάμβανε φυσικά στοιχεία για σκάφη.

«Νόμιζα ότι ήταν τελείως τρελό και στην αρχή νόμιζα ότι με εξαπατούσαν, ήταν τέχνασμα», είπε ο κ. Γκρους στο NewsNation «Οι άνθρωποι άρχισαν να μου εκμυστηρεύονται. Με πλησίασαν. Έχω πολλούς ανώτερους, πρώην αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών που ήρθαν κοντά μου, πολλοί από τους οποίους γνώριζα σχεδόν όλη μου την καριέρα, που μου εμπιστεύτηκαν ότι ήταν μέρος ενός προγράμματος».

Είπε στο The Debrief ότι έχει προετοιμάσει πολλές συνοπτικές πληροφορίες για τα UFO για το Κογκρέσο, αλλά, πέρυσι, αποφάσισε να παράσχει ώρες διαβαθμισμένων πληροφοριών και δεδομένων σχετικά με το πρόγραμμα ανάκτησης υλικών.

Ross: We have spacecraft from another species?

David: We do. Yeah.

Today at 6pm EST, @rosscoulthart's interview with David Charles Grusch will air on @NewsNation.

Earlier today, @Debriefmedia published an article on Grusch and his knowledge of the US' UAP retrieval program.… pic.twitter.com/bgcVKCoTB7

— Zack James (@ZackJamesOBZ) June 5, 2023

Ο κ. Grusch ισχυρίζεται ότι το πρόγραμμα ανάκτησης υλικών ήταν προστατευμένο από την κατάλληλη επίβλεψη του Κογκρέσου.

Μια μη διαβαθμισμένη έκδοση του εγγράφου, που δόθηκε στο The Debrief, λέει ότι ο κ. Grusch έχει άμεση γνώση ότι οι πληροφορίες που σχετίζονται με το UAP αποκρύπτονται ή αποκρύπτονται από το Κογκρέσο, «για να εμποδίσουν σκόπιμα και σκόπιμα τη νόμιμη εποπτεία του Κογκρέσου του προγράμματος UAP».

Σύμφωνα με την καταγγελία, τον Ιούλιο του 2021, ο κ. Grusch παρείχε εμπιστευτικά απόρρητες πληροφορίες στον Γενικό Επιθεωρητή Άμυνας σχετικά με τις πληροφορίες που αποκρύπτονταν, αλλά ο κ. Grusch πιστεύει ότι η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε.

Τώρα, ο κ. Grusch υποβάλλει καταγγελία, ισχυριζόμενος ότι υπέστη αντίποινα για την αποκάλυψη των εμπιστευτικών πληροφοριών.

Ο Γενικός Επιθεωρητής της Κοινότητας των Πληροφοριών βρήκε την καταγγελία του κ. Grusch ως «αξιόπιστη» και «επείγουσα» τον Ιούλιο του 2022 και μια περίληψη δόθηκε στον Διευθυντή της Εθνικής Πληροφορίας, την Επίλεκτη Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας και τη Μόνιμη Επίλεκτη Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής, σύμφωνα με τον κ. Grusch.

Ο κ. Grusch είπε ότι ελπίζει η αποκάλυψη να προσφέρει ένα «οντολογικό σοκ» και «γενικά ενωτικό ζήτημα για τα έθνη του κόσμου να επαναξιολογήσουν τις προτεραιότητές τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα