Κουκκίδη: Έχουμε δει ανεξέλεγκτη βία-Δεν έπρεπε να γίνει το περιστατικό με τ/κ

Για τα περιστατικά βίας στην Αγία Νάπα και τη Λεμεσό μίλησε στο Πρωτοσέλιδο η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

Αρχικά, ανέφερε ότι «είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες εξ αφορμής της ημέρας κατά της ομοφοβίας είχαμε άλλες εξάρσεις ρητορικής μίσους. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αυτού του είδους οι σκέψεις, ότι διαφωνώ με κάποιον και φτάνω στο σημείο να τον μισώ, στο τέλος μετουσιώνονται σε πράξεις. Αυτό έχουμε δει να συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε

δει βία ανεξέλεγκτη γύρω μας και στα σχολεία και στα γήπεδα και σε επεισόδια ρατσιστικά και ομοφοβικά. Είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ολιστικά και όχι μεμονωμένα. Είναι ένα φαινόμενο που είναι παντού».

Για το περιστατικό με την τ/κ στην Αγία Νάπα, σημείωσε ότι «προφανώς έγινε κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Οποιοδήποτε περιστατικό βίας είναι καταδικαστέο. Δεν θα τοποθετηθώ δημόσια για το τι πιστεύω για την υπόθεση, επειδή θα οδηγηθεί στο δικαστήριο».

Σημείωσε ότι «πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην αστυνομία και στην περίπτωση της Λεμεσού και στην περίπτωση της Αγίας Νάπας, διότι πολύ πριν δημοσιοποιηθούν τα επεισόδια, είχε δράσει η αστυνομία, είχε προβεί και συλλήψεις και είχε πάρει καταθέσεις. Ήταν σημαντικό ότι έγιναν καταγγελίες άμεσα από τα θύματα».

Διαβάστε επίσης:

25χρονη Τ/κ: Παραδίδω τους ένοχους στη δικαιοσύνη - Τι λέει στην ανάρτηση της

Έτσι προσπάθησε να περάσει το οδόφραγμα ο Τούρκος που κτύπησε αστυνομικούς

Ακόμα μια σύλληψη για την επίθεση και ληστεία διανομέα στη Λεμεσό

Keywords
Τυχαία Θέματα