Προεδρικές: ΔΗΚΟ βλέπει Αλληλεγγύη και Οικολόγους

Προς οριστική κοινή πορεία στις Προεδρικές έβαλαν και επίσημα ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ προσπαθώντας να έχουν παράλληλα και ταυτόχρονη διαβούλευση με τα υπόλοιπα κόμματα του ενδιάμεσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ολοκλήρωση των επαφών του ενδιάμεσου και η κατάληξη σε συμφωνία, το συντομότερο δυνατό είναι η επιδίωξη των δύο μεγάλων κoμμάτων του Κέντρου.

Χρονικά αυτό προσδιορίζεται λίγο μετά το Πάσχα.

Υπάρχει όπως πληροφορούμαστε καταρχήν συμφωνία για εξεύρεση κοινού υποψηφίου προκειμένου να γίνει κατορθωτή η αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως μας ανέφεραν ανώτατα στελέχη του ΔΗ.ΚΟ και της ΕΔΕΚ θα πρέπει να επιδιωχθεί η υπογραφή μιας κοινής πολιτικής απόφασης για συνεργασία στις προεδρικές εκλογές.και τον καθορισμό των κριτηρίων που θα πρέπει να πληροί ο κοινός υποψήφιος πρόεδρος του ενδιάμεσου χώρου.Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Καρεκλά "ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ" ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ τόνισε ότι θα ξεκινήσει ο καθορισμός των κριτηρίων που θα πρέπει να πληροί ο κοινός υποψήφιος πρόεδρος του ενδιάμεσου χώρου.

Η επόμενη συνάντηση του ΔΗΚΟ θα είναι με το Κίνημα Αλληλεγγύη. Αυτό αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα μετά και την ολοκλήρωση του εκλογικού συνεδρίου του Κινήματος. Oπως το ΣΙΓΜΑ πληροφορείται θα διευθετηθεί συνάντηση και με το Κίνημα Οικολόγων.Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πότε και αν τελικά θα γίνει και νέα συνάντηση με τη Συμμαχία Πολιτών, μετά τη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι δημόσια δηλώνεται η επιθυμία για συνάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα