Με δικό του υποψήφιο στις εκλογές ο Συν.Κατόχων Αξιογράφων

Με δικό του υποψήφιο προτίθεται να διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2018 ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.

Ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2018 ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων καλεί, με ανακοίνωσή του, τα μέλη και μη μέλη του καθώς και όσους έχουν επηρεαστεί αρνητικά με τις αποφάσεις των κυβερνώντων τον Μάρτη του 2013, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. στο κέντρο ΟΑΣΙΣ στη Χοιροκοιτία.

«Στην απόφασή μας αυτή οδηγηθήκαμε εφαρμόζοντας

το ψήφισμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 24.9.16, ότι εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα μας με νομοσχέδιο, συνταγματικά διασφαλισμένο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2017, θα διεκδικούσαμε τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές με δικό μας υποψήφιο», αναφέρεται.

Οι κάτοχοι αξιογράφων καλούν όλα τα θύματα των αποφάσεων της κυβέρνησης τον Μάρτιο του 2013, να συνεργαστούν μαζί τους με στόχο «την καταδίκη των ενόχων του οικονομικού εγκλήματος που έγινε εις βάρος μας, με την παραδειγματική τιμωρία τους και την επιστροφή των χρημάτων μας».

«Ο δικός μας υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα είναι στην ουσία ο μόνος που θα ενώνει τις φωνές όλων των παθόντων από την οικονομική κρίση», αναφέρεται.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα