Προεδρικές 2023: Τα δυνατά «άλογα» και το «κοινωνικό κραχ» του Οκτώβρη

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Χατζηκυριάκος.Ο επικοινωνιολόγος και Διευθύνων σύμβουλος της ΓΝΩΡΑ είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για τα όποια συμπεράσματα αφού έχουμε ακόμη 10 μήνες μπροστά μας. «Αν ευσταθούν οι πληροφορίες για στήριξη Χριστοδουλίδη από τον ενδιάμεσο, τότε θα έχουμε 3 δυνατές υποψηφιότητες».

Αναφορικά με τις άλλες υποψηφιότητες ο κ.Χατζηκυριάκος είπε ότι θα λάβουν ποσοστά και θα επηρεάσουν την κούρσα. Η κούρσα του Β’ γύρου θα είναι μεταξύ των τριών, είπε.

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στην εξαγγελία Χριστοδουλίδη έκανε λόγο για μια καλή εξαγγελία στην

οποία αποφεύχθηκαν τα λάθη. «Ο κ.Χριστοδουλίδης θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους», είπε.

Διαβάστε επίσης: Χάρης Γεωργιάδης: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ (vid)

«Δεν νομίζω ότι ήταν πρόσφορο έδαφος το 2018 για μια γυναίκα. Τώρα είναι. Η παρουσία της Αννίτας Δημητρίου έχει στείλει ένα μήνυμα στο εκλογικό Σώμα, στην κοινωνία. Δεν είναι απλώς μια ωραία παρουσία, αλλά μια ουσιαστική παρουσία. Το ίδιο ισχύει και με άλλες βουλεύτριες και Υπουργούς».
«Τις πρώτες που πρέπει να πείσουν οι γυναίκες, είναι τις γυναίκες, αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος: «Ο Μαυρογιάννης δεν είναι βιολί του Αναστασιάδη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος ο κ.Χατζηκυριάκος αναφέρθηκε στο φαινόμενο της απαξίωσης. «Η απαξίωση του κόσμου γίνεται βαθμιαία, στην Κύπρο υπάρχει μια χρονική στιγμή, ο Οκτώβριος του 2020 με το ντοκιμαντέρ του Al Jazeera όπου έγινε το μεγάλο κραχ. Άκουγε διάφορα ο κόσμος, διάβαζε διάφορα αλλά εκείνη τη μέρα είδαν. Στο βίντεο του Al Jazeera έβλεπες με τα μάτια σου εκπροσώπους του συστήματος να συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προεδρικές 2023, Οκτώβρη,proedrikes 2023, oktovri