H Emirates ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει το «Bitcoin ως υπηρεσία πληρωμών»

Μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), η Emirates Airline, δήλωσε ότι σχεδιάζει να προσθέσει «bitcoin ως υπηρεσία πληρωμών». Η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να προσλάβει προσωπικό για τη δημιουργία εφαρμογών που παρακολουθούν τις ανάγκες των πελατών.

Aυτό δήλωσε ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής (COO) της εταιρείας Adel Ahmed Al-Redha. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία

θα προσθέσει συλλεκτικά αντικείμενα που δεν ανταλλάσσονται (NFT) στην ιστοσελίδα της.

Οι αναφορές για το σχέδιο της αεροπορικής εταιρείας να αγκαλιάσει το bitcoin έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου αποκάλυψε τα σχέδιά της για το NFT και το metaverse. Όπως αναφέρθηκε από το Bitcoin.com News, ο στόχος της εταιρείας με την κυκλοφορία του metaverse είναι να διασφαλίσει ότι η αεροπορική εταιρεία «ευθυγραμμίζεται με το όραμα των ΗΑΕ για την ψηφιακή οικονομία».

Σε δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν στο Arab News, ο Al Redha άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρεία του μπορεί να χρειαστεί να προσλάβει υπαλλήλους για να τη βοηθήσουν στη δημιουργία εφαρμογών που παρακολουθούν τις ανάγκες των πελατών. Μίλησε επίσης για τις διαφορές μεταξύ των NFTs και του metaverse.

BREAKING: Emirates airline to accept Bitcoin as payment

— The Spectator Index (@spectatorindex) May 13, 2022

«Το NFT και το metaverse είναι δύο διαφορετικές εφαρμογές και προσεγγίσεις. Με το metaverse, θα μπορείτε να μετατρέψετε ολόκληρες τις διεργασίες σας - είτε είναι σε λειτουργία, εκπαίδευση, πωλήσεις στον ιστότοπο ή πλήρη εμπειρία - σε μια εφαρμογή τύπου metaverse, αλλά το πιο σημαντικό να την κάνετε διαδραστική», σημείωσε.

Το δημοσίευμαδεν  ανέφερε πότε η αεροπορική εταιρεία αναμένει να ξεκινήσει την υπηρεσία πληρωμών με bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η κατρακύλα των κρυπτονομισμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emirates,Bitcoin