Προχωρά κανονικά η ψήφιση του προϋπολογισμού

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Αδάμο Αδάμου, και λήφθηκε η απόφαση όπως προχωρήσει κανονικά η ψήφιση του προϋπολογισμού.

Να σημειωθεί ότι στις 10:30 είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Αδάμο Αδάμου, με το βλέμμα στραμμένο στην απογευματινή συνεδρία της Ολομέλειας για την ψήφιση του προϋπολογισμού, τη στιγμή που το πολιτικό σκηνικό παραμένει

ρευστό.

Σημειώνεται ότι θα συνεχιστεί στις 14:00 η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2021 στην Ολομέλεια της Βουλής που θα ολοκληρωθεί όταν τεθεί σε ψηφοφορία ο κορυφαίος νόμος του κράτους. Φέτος με την απόφαση του ΔΗΚΟ να καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό φαίνεται ότι  υπάρχει πιθανότητα να καταψηφιστεί ο Προϋπολογισμός, ενδεχόμενο που μονοπώλησε τη συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας.

Μετά την ψηφοφορία επί του Προϋπολογισμού και την ολοκλήρωση της συνεδρίας, η Ολομέλεια της Βουλής θα συνέλθει σε νέα συνεδρία στην ημερήσια διάταξη της οποίας περιλαμβάνεται σχέδιο απόφασης για έγκριση δωδεκατημορίου για τον Ιανουάριο σε περίπτωση καταψήφισης του Προϋπολογισμού.

Διαβάστε επίσης:

Προϋπολογισμός: Σύσκεψη αρχηγών στη Βουλή για προγραμματισμό συζήτησης

Keywords
Τυχαία Θέματα