Προανήγγειλε την πρόσληψη Μπενίτεθ στην Ρεάλ

Ο Ράφα Μπενίτεθ θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο σύλλογος δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Νάπολι.

Πάντως, ο αντιπρόεδρος της «βασίλισσας», Εντουάρντο Φερνάντεθ ντε Μπλας, ανακοίνωσε -έστω και άθελά του- στη διάρκεια συνάντησης με σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας ότι ο Μπενίτεθ θα είναι ο νέος τεχνικός των «μερένγκες», όπου θα διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι. «Ο Αντσελότι είναι ένα απόλυτο φαινόμενο

και του δίνουμε όλη την εκτίμησή μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Φερνάντεθ ντε Μπλας και συμπλήρωσε: «Μέχρι πριν από τρεις ημέρες ήταν ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, όπως πριν από δύο χρόνια ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο, και από αυτή την εβδομάδα και μετά θα είναι ο Ράφα Μπενίτεθ».

Ο Αντσελότι είδε την «πόρτα της εξόδου» ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του δέκατου Τσάμπιονς Λιγκ από την -πολυνίκη του θεσμού- Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία περίμενε το συγκεκριμένο τρόπαιο 12 χρόνια, ενώ οδήγησε πέρυσι τους «μερένγκες» και στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η πρόσληψη του Μπενίτεθ, ο οποίος στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να ανακοινωθεί από τη «βασίλισσα» την επόμενη Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα