Προανήγγειλε την... δολοφονία του Λεμπρόν και είπε πως ήταν πλάκα! (pic)

Συναγερμός τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς ένας άγνωστος λογαριασμός αποκάλυψε την πρόθεσή του να δολοφονήσει τον ηγέτη των Λέικερς, όμως λίγη ώρα αργότερα απολογήθηκε λέγοντας ότι ήταν αποτυχημένη προσπάθεια χιούμορ.

Στην ανάρτηση, ο λογαριασμός με το όνομα «Witness Kevin Durant» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, θα πάω στον αγώνα των Νετς με τους Λέικερς. Θα περάσω από τον έλεγχο το όπλο που βλέπετε στην φωτογραφία και θα πυροβολήσω τον Λεμπρόν Τζέιμς στο κεφάλι, στην διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Σε προειδοποίησα,

Λεμπρόν»

Αμέσως ξέσπασε σάλος και η δημοσίευση έκανε το γύρο του διαδικτύου, με τον λογαριασμό να τα... μαζεύει άρον άρον, κάνοντας λόγο για πλάκα.

«Θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια για την απειλή κατά της ζωής του Λεμπρόν Τζέιμς ως αστείο. Κατανοώ ότι αυτά δεν είναι αστεία και μπορεί να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη. Μπορείτε να με μισήσετε όσο θέλετε, αλλά ειλικρινά ζητώ συγγνώμη κι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να ξανασκεφτώ προτού δημοσιεύσω κάτι τέτοιο, θα το έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα