Πήρε θέση ο Λεμπρόν για την αθώωση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον Μπλέικ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς για ακόμα μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του, αναφερόμενος σε ζητήματα κοινωνικής φύσεως και τοποθετήθηκε για την απόφαση της Εισαγγελίας να μην απαγγείλει κατηγορίες στον αστυνομικό που πυροβόλησε επτά φορές τον Τζέικομπ Μπλέικ.

Το περιστατικό στην Κενόσα με πρωταγωνιστή τον Τζέικομπ Μπλέικ είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και για αρκετές ημέρες αποτέλεσε κορυφαίο θέμα συζήτησης παγκοσμίως. Αυτό μάλιστα οδήγησε και τους Μπακς να πάρουν μια ιστορική απόφαση, καθώς δεν αγωνίστηκαν στο Game

5 με τους Ορλάντο Μάτζικ, για τα πλέι οφ του ΝΒΑ, εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Λίγους μήνες αργότερα η Εισαγγελία με απόφασή της δεν απήγγειλε κατηγορίες στον αστυνομικό που πυροβόλησε επτά φορές τον Τζέικομπ Μπλέικ μπροστά στα παιδιά του. Η απόφαση αυτή ήδη αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ, ενώ άπαντες φοβούνται νέες αντιδράσεις.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε θέση για την απόφαση της Εισαγγελίας. Και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του τόνισε πως «ήταν ένα χτύπημα στην καρδιά και στα... καρύδια. Πρέπει να συνεχίσουμε να μένουμε δυνατοί και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο», περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο τις σκέψεις του.

LeBron, starting out his remarks on the officers not being charged for shooting Jacob Blake.

"To hear what happened today in Kenosha was a blow to the heart and a blow to the gut."

— Aggregation Nation's Harrison Faigen (@hmfaigen) January 6, 2021

"To hear what happened in Kenosha today was a blow to the heart and to the gut. ... We gotta continue to stay strong and continue to believe in each other."

LeBron James spoke on prosecutors not filing criminal charges against police officers in the shooting of Jacob Blake. pic.twitter.com/h9RzhgsvcX

ESPN (@espn) January 6, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πήρε, Λεμπρόν, Μπλέικ,pire, lebron, bleik