Πρ.Κέντρων Αναψυχής: Βεβιασμένη και πρόχειρη απόφαση για 75 άτομα-"Πλήγμα.."

Βεβιασμένη και πρόχειρη χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής την απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων πέραν των 75 ατόμων, τονίζοντας ότι το πλήγμα θα είναι τεράστιο για τον κλάδο. 

Μιλώντας στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο, ο Φάνος Λεβέντης, αφού επισήμανε ότι ο Σύνδεσμος είχε έτοιμη πρόταση, δεν κλήθηκε για να εκφράσει τις απόψεις του. 

Ανέφερε ως παράδειγμα ότι οι επιχειρηματίες, θα μπορούσαν να αραιώσουν τα καθίσματα ώστε να υπάρχει

ασφαλής απόσταση μεταξύ των θαμώνων. 

Ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε ότι προκαλεί προβληματισμό το ότι ένα υποστατικό χωρητικότητας 70 με 75 ατόμων θα μπορεί να λειτουργεί χωρίς να διαπράττει αδίκημα, σε αντίθεση με ένα υποστατικό των πεντακοσίων ή χιλίων ατόμων, που θα πρέπει να περιορίσει δραστικά τον αριθμό των θαμώνων, γεγονός που θα επιφέρει σημαντικό οικονομικό πλήγμα. 

Ήδη, συνέχισε, αρκετά κέντρα αναψυχής έχουν ακυρώσει προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ενώ διερωτήθηκε παράλληλα για το τι θα γίνει με την καταβολή του μισθού και των κοινωνικών ασφαλίσεων, καθώς και με το ενοίκιο του επόμενου μήνα. 

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής, διερωτήθηκε τι θα γίνει με τα καζίνο και τα εμπορικά κέντρα, όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ατόμων. 

Τέλος, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε απορία για τον τρόπο εφαρμογής της απόφασης, και εκτίμησε ότι υπάρχει σύγκρουση απόψεων μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργείου υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα