«Πρέπει να το ζήσεις στα αποδυτήρια» (ηχητικό)

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Στέλιος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και δήλωσε ευτυχισμένος στην ομάδα, λέγοντας ότι πρέπει να το ζήσεις στα αποδυτήρια για να καταλάβεις. Ακόμα μίλησε για τον τελικό με Νέα Σαλαμίνα, τον Ρίκκι και την Εθνική ομάδα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και τα υπόλοιπα στο ηχητικό:

Για τον αγώνα με Σαλαμίνα:
«Το βλέπουμε τελικό για ένα σημαντικό βήμα για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη απόσταση από εμάς. Αν έρθει κάτι καλύτερο θα είναι καλοδεχούμενοΈχουμε

δείξει ότι η Δόξα μπορεί να μπει στο πρώτο γκρουπ. Η Σαλαμίνα έχει όλα τα φόντα να κρατηθεί στην εξάδα. Στόχος είναι η νίκη για να ξεφύγουμε από τις περιπέτειες. Ποιος ποδοσφαιριστής της Δόξας δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στο πρώτο γκρουπ;
Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι διαφορετικό να παίζει μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, παρά σε άδεια γήπεδα»

Για τις αλλαγές στην ομάδα και την αποχώρηση Ρίκκι:
«Τον πρώτο γύρο ήμασταν και λίγο άτυχοι. Τον δεύτερο γύρο έγιναν και οι προσθήκες και ανέβασαν επίπεδο την ομάδα. Δέχθηκε κριτική μετά τις αποχωρήσεις. Στο τέλος της ημέρας ήταν 100% σωστές.
Νιώθω περήφανος που αγωνίστηκα μαζί του. Ήταν ένα στολίδι για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Εγώ κρατώ τα θετικά από τον Ρίκκι
Είναι για να το κρίνετε εσείς οι δημοσιογράφοι. Φέτος δείχνουμε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Φαίνεται και αυτό στο γήπεδο».

Για τα θετικά αποτελέσματα με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση:
«Το να κερδίσεις το Παραλίμνι κάποτε είναι πιο εύκολο να κερδίσεις τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ».

Για προσωπικό επίπεδο και Εθνική:
«Κάνω την πιο παραγωγική μου χρονιά. Δίνω το 100% για να κερδίσει η ομάδα μου. Εγώ να αγωνίζομαι και δεν υπάρχει θέμα στο που θα αγωνίζομαι. Όπου χρειαστεί να παίξω, παίζω.
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει πολλές θυσίες. Έκανα κάποιες θυσίες και δουλεύω πολύ σκληρά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε.
Έχω ανανεώσει με την Δόξα για άλλα δυο χρόνια. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στη Δόξα. Πρώτη φορά νιώθω σαν να είμαι σε μια οικογένεια. Πρέπει να το ζήσεις στα αποδυτήρια. Η Δόξα κάνει καλές επιλογές ποδοσφαιριστών. Δίνει ποδοσφαιριστές σε μεγαλύτερους συλλόγους. Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή η Εθνική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα