Πρεμιέρα στη νέα σεζόν για τις εκπομπές του SIGMA

Πρεμιέρα αύριο για τις δημοφιλείς εκπομπές του SIGMA ''Πρωτοσέλιδο'', '' Θέκλα μιλάμε ανοιχτά'' και ''Μεσημέρι και Κάτι''.

Στις 6:45 το πρωί επιστρέφει ανανεωμένη η εκπομπή ‘’ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ’’. Ο Ανδρέας Δημητρόπουλους και οι συνεργάτιδες του Γαβριέλα Ζάρτηλα και Χαρούλα Αλέξη με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα, είναι έτοιμοι να ριχτούν για άλλη μια σεζόν στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης με σεβασμό στον Κύπριο τηλεθεατή.

Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, διεθνής ενημέρωση, περιβάλλον, υγεία, εθελοντισμός, αθλητισμός

και όλα τα μεγάλα γεγονότα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης, με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, απευθείας μεταδόσεις και τους πρωταγωνιστές στο στούντιο του SIGMA.

Πρεμιέρα σε νέα ώρα μετάδοσης για την εκπομπή ''Θέκλα μιλάμε ανοιχτά'', καθώς από αύριο και καθημερινά στις 9 και 30 το πρωί η Θέκλα Πετρίδου και ο Πέτρος Αθανασίου μιλούν ανοιχτά με τους τηλεθεατές με μια ανατρεπτική δομή, μια ρεαλιστική εκπομπή που δεν είναι ριάλιτι, όπου τα θέματα τα επιλέγουν οι ίδιοι οι τηλεθεατές μέσω των επιστολών τους.

Η πτυχιούχος ψυχολόγος και συγγραφέας θα μοιράζεται καθημερινά τις γνώσεις της, την οπτική, τις απόψεις, τις ιδέες και την πείρα της με όλους τους τηλεθεατές.

Πρεμιέρα αύριο και για το ''Μεσημέρι και Κάτι''. Καθημερινά στις 11:30 θα κτυπάει η καρδία της ενημέρωσης με δυναμικές παρεμβάσεις, ουσιαστικό σχολιασμό και εκ βαθέων αναλύσεις.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και ζητάει τις απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών.

Ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις για μια σφαιρική προσέγγιση της τοπικής και διεθνούς ειδησιογραφίας. Εκτενής ενημέρωση, δελτία ειδήσεων, αναλυτικά ρεπορτάζ, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο στούντιο θα δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και τη δική τους σκοπιά στην είδηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα