Πρ.ΕΔΕΚ: Εμφανής η μεροληψία του Έιντε

Οι κίνδυνοι, για τους οποίους είχαμε προειδοποιήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πριν την τριμερή συνάντηση, φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχουν αυτή την ώρα σε μεγάλο βαθμό αποφευχθεί δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

Υπάρχει, είπε, διπλή ανάγνωση όσων έγιναν στη Νέα Υόρκη. Η πρώτη είναι ότι αποφεύχθηκε ο μεγάλος κίνδυνος του οδικού χάρτη και της πολυμερούς διάσκεψης και της ενδεχόμενης καταγραφής των συγκλίσεων, που έγιναν μέχρι

σήμερα, με κίνδυνο αυτή η καταγραφή να αποτελέσει μία ενδιάμεση συμφωνία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δεδομένου ότι οι μέχρι συγκλήσεις, κυρίως, έχουν προέλθει από τις παραχωρήσεις της ε/κ πλευράς στο τραπέζι των συνομιλιών.

Η δεύτερη ανάγνωση αφορά το ρόλο, που ο κ. Έιντε για ακόμα μια φορά φαίνεται ότι προσπάθησε να διαδραματίσει στα παρασκήνια αυτής της συνάντησης.

Ο κ. Έιντε, υποστήριξε ο κ. Σιζόπουλος, απέδειξε με τη στάση και τη συμπεριφορά του ότι δεν είναι αμερόληπτος, είναι εμφανής, σε πολλές περιπτώσεις η φιλοτουρκική στάση που επιχειρεί να προωθήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα