Πού αναμένονται βροχές το βράδυ των Χριστουγέννων

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τόπους θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες στα ορεινά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και τοπικά, παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι

λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά, αναμένεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά το απόγευμα μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά, στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία αύριο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ωστόσο μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα