Ποτσετίνο για Μπαμπέ: «Δεν άκουσα καμμία αποδοκιμασία»

Αίσθηση προκάλεσαν οι αποδοκιμασίες μερίδας φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον Κιλιάν Μπαπέ, λίγο πριν την αναμέτρηση με την Στρασμπούρ, στο πλαίσιο της οποίας, έγινε η παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων της γαλλικής ομάδας. 

Ο Λιονέλ Μέσι, ο Σέρχιο Ράμος, ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και ο Ασράφ Χακίμι, γνώρισαν την αποθέωση, σε αντίθεση με τον νεαρό Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γνωστοποιήσει εάν θα επεκτείνε το συμβόλαιο του με τον σύλλογο και μετά το 2022.

Αυτή

η παρατεταμένη καθυστέρηση από την πλευρά του Μπαπέ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, φρόντισε να υπερασπισθεί τον παίκτη του, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση στο ματς και... χειροκροτήθηκε από τους θεατές.

«Έχει επικεντρωθεί σε αυτό που πρέπει να κάνει. Σήμερα έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος. Πρέπει να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο», σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν άκουσα καμμία αποδοκιμασία»...

Keywords
Τυχαία Θέματα