Μίλησε για τον τραυματισμό και τη συνέχεια ο Φαν Ντάικ

Για τον τραυματισμό που είχε υποστεί την περυσινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και για την επιστροφή του στην ενεργό δράση αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, από τον περασμένο Οκτώβριο όταν και είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο εκτός έδρας ντέρμπι, με αντίπαλο την Έβερτον.

Η περιπέτεια αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν, για τον Ολλανδό σέντερ μπακ των «κόκκινων», ο οποίος αφού αρχικά επέστρεψε στην φετινή προετοιμασία,

πλέον αποτελεί εκ νέου την «κολώνα» της άμυνας της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Φαν Ντάικ σε δηλώσεις που έκανε μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Νόριτς, για την 1η αγωνιστική της Premier League ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Τη μια μέρα είσαι μια χαρά και την άλλη δεν μπορείς καν να κουνηθείς. Δεν μπορείς να περπατήσεις, παίρνεις φάρμακα, πονάς πολύ, δεν μπορείς να κοιμηθείς. Όλοι εκφράζουν άποψη και διαβάζεις τα πάντα γιατί... δεν έχεις τίποτα να κάνεις.

Πέρυσι είχαμε τραυματισμούς και απουσίες παικτών σε καίριες θέσεις, δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε, όπως ήθελε η ομάδα. Δεν είναι εύκολο. Όμως, όλοι έκαναν φανταστική δουλειά. Μακάρι φέτος να χτίσουμε κάτι καλύτερο και να είμαστε υγιείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλησε, Φαν Ντάικ,milise, fan ntaik