Πότε βελτιώνεται ο καιρός; Πρόγνωση εως Σάββατο

Βορειοδυτικό ρεύµα σε συνδυασµό µε ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά αρχικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης στα δυτικά και βόρεια και ταραγµένη στα νότια και τα ανατολικά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά

θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγµένη στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα νότια και τα ανατολικά. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα νότια και τα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα