Πότε έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ορεινά και το εσωτερικό πιθανό να σηµειωθεί και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται τοπικά να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργά το απόγευµα θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Το βράδυ αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ σύντοµα αναµένεται να βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα