«Ποτάμια» οι δρόμοι στο Τρόοδος- Πτώση δέντρου στα ορεινά (vid)

Έντονη βροχόπτωση παρατηρείται αυτή την ώρα στην περιοχή του Τροόδους, ενώ λόγω των σφοδρών ανέμων σημειώθηκε πτώση δέντρου.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο του Κυριάκου Κώστα από τη σελίδα «Καιρόφιλοι Κύπρου», λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι δρόμοι έχουν πλημμυρήσει. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί,

6 με 7 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στον πλην 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Επίσης, σημειώθηκε πτώση δέντρου στον δρόμο από Λεμεσό προς Όμοδος, όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ανάρτησε ο μετεωρολόγος, Έρικ Κίτας.

Να σημειωθεί ότι έκλεισε ο δρόμος Λατσιών- Δαλίου στο ύψος της Carlsberg λόγω πτώσης δέντρου το απόγευμα της Τρίτης (15/1).

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα