Φόνος Λ/σου:Προσπάθεια εξασφάλισης μαρτυρίας για εντοπισμό δραστών

Σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης ζωτικών οργάνων, που προκλήθηκαν από πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο, οφείλεται ο θάνατος του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε χθες νεκρός στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι στα Πολεμίδια.

Αυτό κατέδειξε η νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται σε μια προσπάθεια εξασφάλισης μαρτυρίας που να οδηγεί στην ταυτότητα του δράστη

ή των δραστών.

Το πρωί έγιναν έρευνες από αστυνομικούς που κλήθηκαν από διάφορα τμήματα, στην περιοχή όπου το θύμα φέρεται να δέχθηκε τον πυροβολισμό και που βρίσκεται δυτικότερα από το σημείο όπου εντοπίστηκε ακινητοποιημένο το όχημα του.

Λόγω της μεγάλης ακτίνας της σκηνής, καθώς το αυτοκίνητο φέρεται να διήνυσε ακυβέρνητο μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, χρειάστηκε να γίνει ηλεκτρονική αποτύπωση της σκηνής, μέσω του συστήματος GPS της τροχαίας.

Τα όποια τεκμήρια, όπως και το όχημα του θύματος, που μεταφέρθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, εξετάζονται επιστημονικά, ενώ συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα που κλήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, χωρίς μέχρι στιγμής έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα του φονικού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα