Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Κατακλυσμού

Ο καιρός φαίνεται ότι θα κάνει τη χάρη σε όσους επιλέξουν να περάσουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στις παραθαλάσσιες περιοχές. 

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθη Νικολαΐδη, από την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή άνοδο. 

Το ίδιο σκηνικό και το Σαββατοκύριακο με τον καιρό να είναι κυρίως αίθριος και τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω

από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Όπως είπε, κατά το τριήμερο από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να πνέουν δυνατοί άνεμοι στα παράλια. 

Αναλυτικά ο καιρός

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο μετά το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέχρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα