Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο και πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
Κυρίως αίθριος θα είναι ο καιρός το τριήμερο, ενώ το Σάββατο αναμένεται μικρή στη θερμοκρασία.
Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία να ανέρχεται γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασταθής και ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ η ψυχρή
Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, που σταδιακά θα περιοριστούν κοντά στα παράλια, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Τοπικά, στα ορεινά, αναμένεται χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά, στο δυτικό μισό του νησιού νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κοντά στα παράλια και τοπική χιονόπτωση στα ορεινά. Από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, καθώς και χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα νοτιοδυτικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά το πρωί στα ανατολικά και το απόγευμα στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ στα παράλια αναμένονται μεμονωμένες βροχές και τοπικά, στα ορεινά, πιθανό παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπήνεμα αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στο νότιο μισό του νησιού, το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, καθώς και μεμονωμένη παροδική χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο δυτικό μισό του νησιού, αλλά σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, καθώς και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Τα φαινόμενα υποχωρούν αργά το απόγευμα. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, παραμένοντας πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει άνοδο, παραμένοντας στα ίδια περίπου επίπεδα την Κυριακή, που αναμένεται να είναι γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 54 εκατοστά.
Διαβάστε επίσης: Εγκλωβίστηκαν 20 οδηγοί στα ορεινά- Άλλοι 70 χρειάστηκαν βοήθεια από Αστυνομία
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Self test στα σχολεία: Η αλλαγή που αποφάσισαν οι ειδικοί
- Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ερώτηση της Κουτσελίνη στον Κατερινόπουλο που προκάλεσε χαμό στο Twitter
- Γιατί ο Πλεύρης τα… πήρε με την Γκάγκα
- Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πόσο χρόνο χρειάστηκε η μητέρα για να ειδοποιήσει τους γιατρούς – Η απόσταση 33 δευτερολέπτων
- Δραματική προειδοποίηση από ΟΗΕ: Έρχεται κόλαση στα τρόφιμα
- ΠΦΣ: Ενημέρωση για τη διεξαγωγή ράπιντ τεστ σε ταξιδιώτες- PLF
- Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός οδηγός ΙΧ
- 23.106 τα νέα κρούσματα και 53 οι νεκροί σήμερα. Ο χάρτης της διασποράς
- Μητσοτάκης: Έκτακτη εισφορά ύψους 90% στα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Κορονοϊός: 53 θάνατοι, 338 διασωληνωμένοι, 23.106 νέα κρούσματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Απολογίες εκ μέρους της Cyprus Public Transport για την απεργία
- Γυναίκα χαστούκιζε επιβάτες εν πτήσει επειδή έκλαιγαν μωρά (vid)
- Ο πιο μεγάλος Τελικός για Green Air Παφιακό – Ομόνοια
- Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο και πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Έκτακτη εισφορά σε εταιρίες ενέργειας με υπερκέρδη, προανήγγειλε ο Μητσοτάκης
- Ανακοινώθηκαν 23.106 κρούσματα κορωνοϊού και 53 νέοι θάνατοι στην Ελλάδα
- Λεπτομέρειες για τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών
- ΝΑΤΟ σε Ρωσία: Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν πυρηνικό πόλεμο
- Ελλάδα: Πληρότητα 100% στα γήπεδα
- Κατεχόμενα: Διαψεύδει το «υπουργείο υγείας» τη χρήση ληγμένων εμβολίων

- Τελευταία Νέα Sigma Live
- Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο και πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Απολογίες εκ μέρους της Cyprus Public Transport για την απεργία
- Λεπτομέρειες για τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών
- Ανακοινώθηκαν 23.106 κρούσματα κορωνοϊού και 53 νέοι θάνατοι στην Ελλάδα
- ΝΑΤΟ σε Ρωσία: Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν πυρηνικό πόλεμο
- Ελλάδα: Πληρότητα 100% στα γήπεδα
- Γυναίκα χαστούκιζε επιβάτες εν πτήσει επειδή έκλαιγαν μωρά (vid)
- Ο πιο μεγάλος Τελικός για Green Air Παφιακό – Ομόνοια
- Χειροπέδες σε 23χρονο ύποπτο για ληστεία σε πρακτορείο στη Λεμεσό
- Φανιέρος προς Αθλητικό Δικαστή: "Δείχνει επιθετική και εχθρική διάθεση"
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Δήμος Κηφισιάς: Επεκτείνεται το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων
- Έκρηξη 82,45% των απολύσεων, φόβοι για την πορεία της ανεργίας
- Άγιος Εφραίμ Κατουνακιώτης: Επιστολή για τις θλίψεις
- Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα με τη Μυρτάλη και γίνεται έξαλλος
- Ζελένσκι: Για πρώτη φορά στην Ιστορία ηγέτης εμπόλεμης χώρας απευθύνεται στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση
- Ρήτρα-μαμούθ βάζει ο Ατζούν στους παίκτες του «The Masked Singer»
- Ανατόλι Τσουμπάις: Παραιτήθηκε και εγκατέλειψε τη Ρωσία ο στενός συνεργάτης του Πούτιν
- Στόλτενμπεργκ: Τέσσερις νέες ομάδες μάχης του ΝΑΤΟ θα αναπτυχθούν προς την Ανατολική Ευρώπη
- Rihanna: Το εντυπωσιακό μονόπετρο και η φουσκωμένη κοιλίτσα