Ο πιο μεγάλος Τελικός για Green Air Παφιακό – Ομόνοια

Καθοριστικός μπορεί να αποδειχθεί ο αγώνας στην Πάφο στη σειρά

Τον πλέον σημαντικό αγώνα μέχρι τον επόμενο δίνουν Green Air Παφιακός και Ομόνοια την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 στο δεύτερο Τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών.  Ο αγώνας θα γίνει στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports

3 HD.

Μετά τον αγώνα της  Δευτέρας η και τη νίκη 3-0 των «πρασίνων» , η Ομόνοια προηγείται  2-1 στις νίκες  και υπολείπεται  άλλων δυο για την Κατάκτηση του  6oυ Τίτλου στην ιστορία της. Ο Green Air Παφιακός  δεν έχει άλλη επιλογή αφού θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα και να ισοφαρίσει για να αποκτήσει δικαίωμα Τίτλου. Εάν ηττηθεί και το σκορ γίνει 1-3 τα πράγματα δυσκολεύουν για την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος.

Ο κόουτς του Green Air Παφιακού   J. Cannestracci μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αφού «παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Στον αγώνα της Δευτέρας σταθήκαμε καλά μόνο στο τρίτο σετ αφού είχαμε προβλήματα στο μπλοκ που πρέπει να βελτιώσουμε. Ελπίζω να ανταποκριθούμε και να κερδίσουμε».

Η Ομόνοια πάει στην Πάφο έχοντας το ψυχολογικό προβάδισμα του 2-1 και στοχεύει το διπλό για να κάνει τρεις τις νίκες της και να φθάσει μια  ανάσα από τον Τίτλο. Η εμφάνιση της Δευτέρας ήταν πολύ καλή και ο κόουτς Σ. Σάββα θέλει να δει τους παίκτες του να βρεθούν στα ίδια ψηλά επίπεδα.

Ο κόουτς Σάββας Σάββα ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι «είναι ξεχωριστό το παιχνίδι για μας και πάμε στην Πάφο για να κερδίσουμε». Ο πολυνίκης κόουτς ανέφερε ότι «έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της  Δευτέρας, δείχνοντας ότι  οι αγώνες της ημιτελικής φάσης με την Ανόρθωση μας βοήθησαν».

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Δ. Κουκούνης

Επόπτες: Α. Πηλέα – Α.Πολυδώρου

Σημειωτές: Ν. Στεφάνου – Μ. Χαρπίδη

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γ. Σοφοκλέους

Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Στεφανίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα