Miele Cooking Therapy από τον Χρίστο Χριστοδούλου

Ο κορυφαίος γερμανικός κατασκευαστής οικιακών συσκευών Miele, με κυρίαρχη θέση στην κυπριακή αγορά, έρχεται να εκπλήξει εκ νέου το καταναλωτικό κοινό, αυτή τη φορά με μία διαφορετική προσέγγιση της έννοιας «θεραπεία».

Στον ανανεωμένο χώρο Miele Experience Center, επί της Λεωφ. Γρίβα Διγενή 46, στη Λευκωσία, πέραν της έκθεσης των συσκευών Miele σε ένα περιβάλλον που εκπέμπει ζεστασιά κι εμπιστοσύνη, πραγματοποιούνται τώρα τους

μήνες Ιούνιο και Ιούλιο κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη κάποια «ιδιαίτερα» μαθήματα θεραπείας.

Πρόκειται για το Miele Cooking Therapy by Christos Christodoulou!

Σε έναν κύκλο μαθημάτων μαγειρικής, 12 συμμετέχοντες πηγαίνουν μαζί με τον διάσημο chef σε γευστικά ταξίδια από την Κύπρο στην Ιταλία και από την Αργεντινή ως την Ιαπωνία και μυούνται στον κόσμο της γαστρονομίας. Το μαγείρεμα θέλει έμπνευση, θέλει φαντασία και δημιουργικότητα, μα πάνω απ’ όλα καλή διάθεση. Στις περίπου 2 ώρες που διαρκεί το κάθε μάθημα, οι συμμετέχοντες βιώνουν μια εμπειρία χαλάρωσης αλλά ταυτόχρονα και αφοσίωσης, πειθαρχίας με τον χρόνο αλλά και ισορροπίας μεταξύ της διασκέδασης και της δέσμευσης για το τέλειο αποτέλεσμα. Ο chef Χρίστος Χριστοδούλου πλαισιώνει κάθε μάθημα με Food styling, μικρά μυστικά και τεχνικές, ενώ η επιτυχία της κάθε συνταγής θεωρείται δεδομένη με την υπογραφή των συσκευών Miele.

Οι θέσεις άνοιξαν! Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο 22451999 ή 99 077477

Keywords
Τυχαία Θέματα