Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι την Τρίτη;

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Τρίτη.



Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε

ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανόν να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς και αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ενώ την Τρίτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα