Πως ο Niall Stack βοήθησε τον Σίερινταν στη μεγάλη αλλαγή

«Είναι δύσκολο να το βλέπεις να συμβαίνει».

Για την αλλαγή στην αγωνιστική του εικόνα με την Ομόνοια και την σημαντική βοήθεια που του πρόσφερε ο Niall Stack για να την αλλάξει, μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του ο επιθετικός των πρασίνων Γκίλιαν Σιέρινταν.
Ανάμεσα σε αλλά ο Ιρλανδός επιθετικός, μίλησε και για την Εθνική ομάδα τονίζοντας, την δυσαρέσκεια του για το γεγονός που δεν αγωνίστηκε, ειδικά την περίοδο, που αγωνιζόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Οι πιο σημαντικές του

τοποθετήσεις από την συνέντευξη:

Για το ρεκόρ σκοραρίσματός σε μια χρονιά: «Βασικά δεν έκανα κάτι διαφορετικό από άλλες χρονιές. Προπονούμε και δουλεύω σκληρά και αυτό ήρθε από μόνο του. Άλλαξα τον τρόπο προσέγγισής κάποιων δεδομένων. Ήρθα σε επικοινωνία με τον Niall Stack, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για να δουλέψει στα Ηνωμένα Έθνη. Κάνει μαστέρ στο Sports Psychology και με ρώτησε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Τα πλεονεκτήματα ήταν και για τους δυο. Με βοήθησε στην φιλοσοφία και τον βοήθησαν στο ποδόσφαιρο».

Από τότε έγινε άλλος παίκτης: «Αυτά που κάναμε ήταν τα βασικά. Επικεντρωθήκαμε στο πως μπορώ να γίνω καλύτερος στο γήπεδο. Πώς να προπονούμε καλύτερα. Πώς να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Τώρα προσπαθώ να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή στον αγώνα, και δεν αφήνω τον αγώνα να περάσει από μένα».

Για το καθαρό μυαλό που θα πρέπει να έχει ο ποδοσφαιριστής: «Βλέπεις ποδοσφαιριστές που έχουν εξαιρετική ποιότητα αλλά όχι αυτοπεποίθηση. Δεν παίρνουν το ποδόσφαιρο όπως πρέπει. Έχει να κάνει με το καθαρό μυαλό και την αυτοπεποίθηση. Όταν ήμουν σε πιο νεαρή ηλικία δεν έδινα τη σημασία που θα έπρεπε. Τώρα αυτό έχει αλλάξει και κάνω κάτι».

Για τη συνέχεια της καριέρας του: «Μόλις έκλεισα τα 27 μου χρόνια. Είμαι ακόμη αρκετά νέος. Θέλω να παίζω καλά και να σκοράρω περισσότερα τέρματα».

Κεφάλαιο Εθνική ομάδα: «Είναι δεδομένο πως θέλω να επιστρέψω στην Εθνική Ιρλανδίας. Αλλά όταν πέρσι αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ομοσπονδιακός προπονητής δεν με κάλεσε…είναι δύσκολο να το βλέπεις, όταν συμβαίνει».

Αν θέλει να επιστρέψει πίσω: «Δεν το πεθύμησα καθόλου. Δεν βιάζομαι να φύγω. Θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος. Το να επιστρέψω πίσω δεν είναι μέσα στο στόχους μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα