Ανόρθωση: Στα πόδια της…να το αλλάξει

Από την έναρξη του πρωταθλήματος και μέχρι τις 23 Ιανουαρίου η Ανόρθωση, έχει 13 νίκες, 6 ισοπαλίες και μια ήττα και αυτή στα χαρτιά κόντρα στον Απόλλωνα. Από τότε, η Κυρία σε επτά αναμετρήσεις μετρά τέσσερις ήττες δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Με άλλα λόγια από πορεία πρωταθλητισμού, τώρα κάνει πορεία για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Η ομάδα του Ζόραν Μιλίνγκοβιτς βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με την Ομόνοια έχοντας 52, βαθμούς ωστόσο οι πράσινοι υπερτερούν με τη νίκη που πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική.

Το κλίμα στην ομάδα της Ανόρθωσης, δεν είναι και το καλύτερο

μετά και την βαριά ήττα από τους πράσινους ωστόσο στα πόδια των παικτών είναι να το αλλάξουν. Μια νίκη κόντρα στην δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας ΑΕΚ, είναι ικανή από μόνη της να τα ανατρέψει όλα.

Καταρχήν η ομάδα θα πάρει μια άλλη δυναμική και θα κοιτάζει το μέλλον της με αισιοδοξία. Στη συνέχεια θα έχει όλο το χρόνο για να ανακάμψει και να πετύχει τον τρίτο της στόχο όπου είναι η Ευρώπη.

Κόντρα στην ΑΕΚ, η Κυρία καλείται να πετύχει την πρώτη της νίκη., στο πέμπτο αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Δυο ήττες και δυο ισοπαλίες ο απολογισμός μέχρι στιγμής και σίγουρα θέλει να πάρει «εκδίκηση» την κατάλληλη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα