«Πως ο COVID-19 επηρεάζει την φοιτητική διαμονή στην Mεγάλη Bρετανία 2020-21»

Η Student Lettings πραγματοποίησε πρόσφατα δωρεάν webinar με θέμα «Πως ο COVID-19 επηρεάζεται την φοιτητική διαμονή στην Mεγάλη Bρετανία για την χρονιά 2020-2021».

Όσοι παρακολούθησαν το webinar είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις επιπτώσεις που είχε ο  Covid-19 στην φοιτητική διαμονή.

Στο Webinar καλύφθηκαν επίσης και τα υπόλοιπα θέματα:

Την πολιτική ακύρωσης λόγω του κορωνοϊού που εφαρμόζουν οι πάροχοι Ιδιωτικών Φοιτητικών εστιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.Πως να επιλέξετε και να κατοχυρώσετε την φοιτητική διαμονή σας μέσω της www.studentletsuk.com γρήγορα και εύκολα.

Την

παρουσίαση έκανε ο κ. Vincenzo Raimo, παγκόσμιος ειδικός στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατείχε διάφορες ανώτερες θέσεις στα πανεπιστήμια του Nottingham (International Director) και Reading (Pro-Vice Chancellor for Global Engagement). Ο κ. Vincenzo είναι επίσης ο Chief Relationship Officer της Unilodgers.

Όσοι δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν θα έχουν την δυνατότητα να το δουν στο πιο κάτω link

https://drive.google.com/file/d/1oOI9y21Q1MNUizAg4SuRUrk3hQlkMwcT/view?fbclid=IwAR0ep2Wt0oLJui01VrQJo3ueee6FfCKTLQtmkfUZsIgxVxJKhG_evUxwXwg

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με την Student Lettings στο τηλέφωνο 22 377790.

StudentLets

Η Student Lettings, η μοναδική υπηρεσία στο είδος της, δημιουργήθηκε για να βοηθά φοιτητές να βρίσκουν την κατάλληλη διαμονή. Στόχος μας είναι να σας βρούμε γρήγορα και εύκολα κατοικία που να ικανοποιεί τις προτιμήσεις σας σε προσιτές τιμές, κοντά στο πανεπιστήμιο σας, σε ένα ευχάριστο και ασφαλές φοιτητικό περιβάλλον για να μπορείτε έτσι να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την φοιτητική σας ζωή.

Η Student Lettings συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οργανισμούς που διαθέτουν ιδιωτικές φοιτητικές εστίες σε ολόκληρη την Αγγλία.   Επίσης διαθέτουμε σπίτια και διαμερίσματα σε διάφορες πόλεις της Αγγλίας.

Μία εντελώς δωρεάν υπηρεσία για τον φοιτητή για να τον βοηθήσουμε να κτίσει τις πιο όμορφές αναμνήσεις του στην νέα του φοιτητική κατοικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα