Πώς απαντά η Αννίτα Δημητρίου για την αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ (vid)

Η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, σχολιάζοντας τις πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε το Sigmalive και οι οποίες την φέρουν να φλερτάρει με μια εκ των θέσεων αντιπροέδρου του κόμματος.

Συγκεκριμένα η κυρία Δημητρίου δήλωσε: «Είναι μια συζήτηση την οποία, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάνει ακόμα με τον ΔΗΣΥ, την ηγεσία, τον πρόεδρο, το πολιτικό γραφείο. Είναι κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει μετά την ψήφιση των προϋπολογισμών. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σίγουρα είμαι ένα στέλεχος μάχιμο. Είμαι στο κόμμα μου, σέβομαι το κόμμα μου και όλα αυτά θα μας απασχολήσουν σε μια συνεδρία για να δούμε πού οδεύουμε, δεδομένου, ότι κενώθηκαν δυο θέσεις των αντιπροέδρων και εκεί θα ακολουθηθούν οι δέουσες διαδικασίες».

Υπενθυμίζεται ότι Στέλλα Κυριακίδου και Νίκος Νουρής παραιτήθηκαν από τις δυο θέσεις αντιπροέδρου που κατείχαν. Η μεν κυρία Κυριακίδου ένεκα του διορισμού της ως Ευρωπαίας Επίτροπου και ο δε Νουρής λόγω της υπουργοποίησής του στο Εσωτερικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα