Ποιους προορισμούς επιλέγουν οι Κύπριοι για τα Χριστούγεννα

Για τους προορισμούς που επιλέγουν οι Κύπριοι ενόψει Χριστουγέννων μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA), Χάρης Παπαχαραλάμπους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «οι Κύπριοι είμαστε παραδοσιακοί, οπότε η Ελλάδα και η Μεγάλη Βρετανία παραμένουν πρώτες στις προτιμήσεις. Την ίδια ώρα όμως έχει αναπτυχθεί και η ζήτηση για άλλους προορισμούς όπως ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και άλλες πόλεις της Ευρώπης».

Ερωτηθείς για τη δημοφιλή για τους Κύπριους

Βιέννη, απάντησε ότι «δεν είναι ιδιαιτέρα καινούργιος προορισμός, εδώ και αρκετά χρόνια εξυπηρετείται πολύ καλά με πτήσεις και ειδικά τον χειμώνα έχει ένα περιβάλλον εξαιρετικά ελκυστικό».

Εξήγησε ότι πολλοί Κύπριοι ταξιδεύουν τα Χριστούγεννα αλλά η πλειοψηφία επιλέγει να κάνει ταξίδια τις ημέρες μετά τα Χριστούγεννα.

Σε σχέση με τις τιμές, απάντησε ότι «κατά κανόνα αυτός που κάνει νωρίς την κράτησή του θα βρει καλύτερες τιμές, εκτός και εάν προκύψει αγορά πακέτου, το οποίο βασίζεται σε προαγορασμένες αεροπορικές θέσεις. Σε γενικές γραμμές οι τιμές για τα ταξίδια είναι μεν αυξημένες σε σχέση με το 2019 αλλά σίγουρα όχι κατά μεγάλο βαθμό».

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα: Αναβιώνει σε πλατείες της πόλης και των χωριών το «άναμμα των φωτιών»

Keywords
Τυχαία Θέματα