Ποιος ήταν ο αδελφός του Τραμπ-Η δικαστική διαμάχη με την ανιψιά του

Ο Ρόμπερτ Τραμπ, αδερφός του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε το βράδυ του Σαββάτου σε νοσοκομείο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη όπου και νοσηλευόταν.

Ήταν ο μικρότερος αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ και είχε ηλικία 72 ετών, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Post, είχε γεννηθεί στις 26 Αυγούστου του 1948.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του αδελφού του, στην οποία αναφέρει:

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι

[το νέο] πως ο υπέροχος αδερφός μου, ο Ρόμπερτ, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο ο αδερφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Ρόμπερτ, σ ‘αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Κι ενώ δεν ήταν στο επίκεντρο των Μέσων Ενημέρωσης, όσο ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Ρόμπερτ Τραμπ είδε το όνομά του να φιγουράρει στα Μέσα αυτό το καλοκαίρι καθώς προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να εμποδίσει τη δημοσίευση ενός εκρηκτικού βιβλίου που έγραψε για την οικογένεια η ανιψιά του, Μαίρη Τραμπ.
Το βιβλίο, υπό τον τίτλο Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man («Υπερβολικά πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο»), κυκλοφόρησε στις 28 Ιουλίου.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ λοιπόν προσέφυγε σε δικαστήριο του Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, ζητώντας να εμποδιστεί η δημοσίευση του βιβλίου της Μαίρης Τραμπ, καθώς η τελευταία φέρεται να παραβίασε συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει σχετικά με την κληρονομιά του Φρεντ Τραμπ, του παππού της και πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ.

«Η προσπάθειά της να δραματοποιήσει και να διαστρεβλώσει τις οικογενειακές σχέσεις μας έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια για να εξασφαλίσει οικονομικό όφελος αποτελεί τόσο μασκαράτα, όσο και αδικία για τη μνήμη (…) των αγαπημένων μας γονιών», τόνισε ο Ρόμπερτ Τραμπ σε ανακοίνωσή του, αποσπάσματα της οποίας είχαν δημοσιευτεί στους New York Times.

«Η υπόλοιπη οικογένεια και προσωπικά εγώ είμαστε υπερήφανοι για τον υπέροχο αδελφό μου, τον πρόεδρο, και για εμάς οι ενέργειες της Μαίρης είναι αληθινά ντροπή», είχε προσθέσει ο ίδιος, στηρίζοντας ολοφάνερα τον αδερφό του.

Στο βιβλίο των 240 σελίδων, η Μέρι Τραμπ αφηγείται γεγονότα στα οποία υπήρξε μάρτυρας, στο σπίτι των παππούδων της στη Νέα Υόρκη, όπου μεγάλωσαν τα πέντε παιδιά των Φρεντ και Μέρι Αν Τραμπ.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rest In peace Robert Trump♥️ My heart goes out for the Trump family

Keywords
Τυχαία Θέματα