25 οι καταγγελίες για μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε 24 ώρες

Η Αστυνομία προέβη κατά το τελευταίο 24ωρο σε 25 καταγγελίες για μη χρήση προστατευτικής μάσκας εκ των οποίων 13 έγιναν σε πολίτες και οι 12 σε υπαλλήλους υποστατικών, μετά από 842 ελέγχους  που διενεργήθηκαν παγκύπρια σε υποστατικά για τη συμμόρφωση με τα Υπουργικά Διατάγματα, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της νόσου COVID19.



Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Σάββατο μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα

Κυριακή, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 25 καταγγελίες για παραβάσεις της νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων που αφορούν την πρόληψη στην εξάπλωση του SARS-CoV-2.

Αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 38 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες σε υπαλλήλους για μη χρήση προστατευτικής μάσκας και 1 σε πολίτη, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 163 έλεγχοι με 2 καταγγελίες υπαλλήλων για μη χρήση προστατευτικής μάσκας και 4 καταγγελίες σε πολίτες, στην επαρχία Λάρνακας 294 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών για μη χρήση προστατευτικής μάσκας,  στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 50 έλεγχοι και έγιναν 5 καταγγελίες σε υπαλλήλους υποστατικών για μη χρήση προστατευτικής μάσκας και 2 σε πολίτες, στην Αμμόχωστο 195 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 3  καταγγελίες υπαλλήλων και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 102 έλεγχοι με 2 καταγγελίες σε πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα