Ποιον... κλωτσά εκτός λίστας του ΑΠΟΕΛ ο Νούχιου;

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η στελέχωση-ενίσχυση του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, καθώς πέντε ημέρες πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου αφίχθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της ομάδας ο Άτε Νούχιου.

Ο 31χρονος Κοσοβάρος διεθνής με το αυστριακό διαβατήριο θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του (1+1 χρόνια) με τους «γαλαζοκίτρινους», στη γραμμή κρούσης των οποίων θα πλαισιώσει

τον Ισραηλινό Μπεν Σαχάρ.

Με την επικείμενη απόκτηση του Νουχίου, ωστόσο, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα συμπληρώσει 19 αλλοδαπούς στον κατάλογο Α, ήτοι τέσσερις περισσότερους απ' όσους δικαιούται να δηλώσει στη σχετική λίστα της στην ΚΟΠ.

Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα, καθώς από τους 18 ξένους οι τρεις ήταν οι Σάβιτς, Λαφράνς και Γιάκολις, που έχουν ενημερωθεί πως είναι εκτός πλάνων και δεν υπολογίζονται.

Πλέον όμως στους τρεις προαναφερθέντες πρέπει να προστεθεί ακόμη ένας αλλοδαπός, ο οποίος είτε δεν θα δηλωθεί (αλλά θα παραμείνει στο μισθολόγιο) είτε θα παραχωρηθεί.

Πρόσφατα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Νεκτάριος Πετεβίνος, κατέστησε σαφές ότι οι Μούσα αλ Τάμαρι και Γκαγιάς Ζαχίντ θα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ ο υπό παραχώρηση Νικόλας Ιωάννου καταλαμβάνει θέση γηγενούς ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή, δίχως δηλαδή να υπολογίζεται ο Νούχιου, στον κατάλογο Α της ομάδας υπάρχουν οι ακόλουθοι 18 ξένοι: Σίλβα, Ενσούε, Μιχαΐλοβιτς, Λαφράνς, Σάβιτς, Ζορζ, Ζεράλδες, Γένσεν, Λουντεμό, ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Ζαχίντ, Γιάκολις, Ατζίλι, Ανουάρ, Εντονγκαλά, Κλωναρίδης και Μπεν Σαχάρ.

Στον Κατάλογο Β, παίρνουν θέση οι: Ουζόχο, Πρινιωτάκης, Αποστολάκης, Σάντος και Ντίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα