Ποιον αρχηγό εννοούσε ο Περδίκης για την παραβίαση της νομοθεσίας

Ο πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, σε δηλώσεις του μετά τη άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος έκανε λόγο για κατά κόρον παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η εκλογική νομοθεσία επιβάλλει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις μας, γι’ αυτό και εγώ, σεβόμενος τη νομοθεσία, δεν θα προβώ σε δηλώσεις που θα υποδεικνύουν στους πολίτες τι θα κάνουν σήμερα. Θεωρώ ότι όταν υπερασπίζεται κάποιος τη νομοθεσία υπερασπίζεται τη δημοκρατία και όταν αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία πρέπει να υπερασπιζόμαστε και να ακολουθούμε τις νομοθεσίες».

Σύμφωνα

με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Περδίκης, αναφερόταν στις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου.

Ο κ. Σιζόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων, «Καλούμε, ως ΕΔΕΚ, τους ψηφοφόρους που εμφορούνται από δημοκρατικά και πατριωτικά αισθήματα να στηρίξουν τη δημοκρατία, να απορρίψουν ακραίες και αντιευρωπαϊκές θέσεις, να προστατεύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία και, κυρίως, να ενδυναμώσουν τη φωνή της πατρίδας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη σ υμμετοχή και στη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα, τη σοσιαλιστική, με εκπρόσωπο της ΕΔΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα