Ποιες ομάδες έχουν ελπίδες... (Έμειναν 15 θέσεις)

Ιταλία, Βέλγιο και Ουαλλία προκρίθηκαν στο Euro 2016, αυξάνοντας σε 12 τις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση, αφήνοντας διαθέσιμα για την τελευταία αγωνιστική (28 ματς) που ξεκινάει απόψε και ολοκληρώνεται την Τρίτη, ισάριθμα εισιτήρια. Εκτός από τις τρεις αυτές και την οικδοέσποινα Γαλλία,

έχουν ακόμα προκριθεί: Ισλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Ελβετία, Β. Ιρλανδία, Αγγλία, Αυστρία και Πορτογαλία. Εμειναν ακόμα 24 ομάδες που διεκδικούν τις 15 ακόμα ελεύθερες θέσεις. Ανέμεσα τους και η Κύπρος...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ 20 ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ: Αλβανία, Βοσνία κ' Ερζεγοβίνη, Κροατία, Κύπρος, Δανία, Εσθονία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ειρε, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία και Ουκρανία, άλλες με περισσότερες και άλλες με λιγότερες πιθανότητες, μπορούν να παλέψουν για τα υπόλοιπα εισιτήρια της τελικής φάσης του Ευρωπαικού πρωταθλήματος.

ΟΙ 22 ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ: Δέκα επτά χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, παρούσα στα τρία τελευταία τουρνουά, κατακτώντας μάλιστα το Euro 2004, δεν έχουν πλέον μαθηματικά ελπίδες να βρεθούν το επόμενο καλοκαίρι στην Γαλλία. Στην κατηγορία αυτή μαζί με την χώρα μας είναι: Ανδόρα, Αρμενία, Αζερμπαιτζάν, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Νησιά Φαρόες, Φιναλνδία, ΠΓΔΜ, Γεωργία, Γιβραλτάρ, Καζακστάν, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σαν Μαρίνο, Σκοτία και Σερβία.

ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ: Μετά την Βόρεια Ιρλανδία και την Ουαλλία που θα κάνουν ντεμπούτο σε τελική φάση Euro, υπάρχουν ακόμα πέντε εθνικές ομάδες, που έχουν πιθανότητα να εξασφαλίσουν πρώτη συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση: Αλβανία, Εσθονία, Κύπρος, Ισραήλ και Βοσνία κ' Ερζεγοβίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα