Ποια ήταν η Νανά Καραγιάννη - Όλες οι λεπτομέρειες

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, Νανά Καραγιάννη, η οποία εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουνίου, νεκρή στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με ελλαδικά sites,το άψυχο σώμα της 38χρονης εντοπίστηκε στο κρεβάτι ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Φως στα

αίτια του θανάτου της 38χρονης αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε επίσης: Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε η Νανά Καραγιάννη

Δείτε ακόμη: Μόλις χθες η τελευταία φωτό της Νανάς με την κολλητή της

Ποια ήταν η Νανά Καραγιάννη

Η Νανά Καραγιάννη, ήταν δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Την γνωρίσαμε στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην ανατρεπτική για εκείνα τα χρόνια εκπομπή "Μύθοι και πραγματικότητα" ενώ στην συνέχεια της καριέρας της συμμετείχε και σε άλλες εκπομπές ως πανελίστρια.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μεγάλη μάχη για να αντιμετωπίσει τη νευρική ανορεξία και η εικόνα της δε θύμιζε σε τίποτα το λαμπερό κορίτσι που ξέραμε παλιά. Σύμφωνα με το protothema, η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο - η πιο πρόσφατη πριν από 1,5 μήνα - ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25- 26 κιλά.

Η τελευταία συνέντευξη

Η τελευταία συνέντευξη της δημοσιογράφου, ήταν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο". Σε δηλώσεις της είχε γνωστοποιήσει ότι φοβόταν.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό είχε αναφέρει τα εξής: “Δεν είμαι απλώς φοβισμένη, είμαι σοκαρισμένη. Στο παρελθόν με είχαν πεθάνει αρκετές φορές.

Τώρα όλο αυτό κόντεψε να γίνει πραγματικότητα. Χωρίς τη βοήθεια της μάνας μου – δεν ξέρω που βρήκε το κουράγιο αυτή η γυναίκα και ήρθε από την Κέρκυρα να δει το παιδί της σε κώμα – και των φιλενάδων μου δεν θα τα είχα καταφέρει. Άγρια, βαθιά σοκαριστική εμπειρία η Εντατική. Μόνο όσοι έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο θα με καταλάβουν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα