Πογέτ για ΑΕΚ!

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει την Τετάρτη (28/10) ο Γκουστάβο Πογέτ, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΚ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του νέου προπονητή στην Ένωση, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται μία... ανάσα από την συμφωνία με τον «Δικέφαλο» και την Τετάρτη (28/10) αναμένεται να έρθει

στην Αθήνα, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και να αναλάβει το... τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε συναντηθεί με τον νεαρό τεχνικό, την Πέμπτη στο εξωτερικό και μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα, ενημέρωσε σχετικά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ενέκρινε την περίπτωσή του. Μάλιστα, ο Σερβοέλληνας ενημέρωσε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος άναψε το... πράσινο φως για την έλευση του Γκουστάβο Πογέτ στην Αθήνα και όπως όλα δείχνουν, ο Ουρουγουανός θα φτάσει στην χώρα μας την Τετάρτη (28/10).

Η έλευση του Πογέτ δείχνει πως η συμφωνία είναι προ των πυλών, ωστόσο, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Για τον λόγο αυτό, στην ΑΕΚ συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για τους Χάβι Γκράθια, Φρεντ Ρούτεν και Μανόλο Χιμένεθ.

Keywords
Αναζητήσεις
αεκ πογετ, poget aek
Τυχαία Θέματα