Πλοκάμια ΚΟΠ & Επ.Διαιτησίας σε όλες τις κατηγορίες- ΗΧΗΤΙΚΟ

Τα "πλοκάμια" της ΚΟΠ και της επιτροπής διαιτησίας, απλώνονται σε όλες τις κατηγορίες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου βάση του νέου ηχητικού που αποκαλύπτουμε σήμερα.

Παρόλο που είναι πολύ κακός ο ήχος αυτής της συνομιλίας γιατί ακούγονται παρεμβολές, εντούτοις έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού πλέον δείχνει ξεκάθαρα την εμπλοκή της ΚΟΠ στην παράγκα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και ίσως είναι καιρός η αστυνομία,

σε συνεννόηση με τη Νομική υπηρεσία να εξετάσουν το ενδεχόμενο καταχώρισης των συνομιλιών ως τεκμήριο.Και εάν ακόμη προκύπτει νομικό θέμα, για τις ανακριτικές αρχές, ίσως είναι καιρός και για το νομοθετικό σώμα, να εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να λύσει τα χέρια της αστυνομίας.Όσον αφορά την ηγεσία της ΚΟΠ μετά από όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει ν' αναλάβει τις ευθύνες της και υπό το βάρος όλων αυτών να εξετάσει το ενδεχόμενο της παραίτησης της.Το πρώτο απόσπασμα που αφορά τον αγώνα Πάφος-Ανόρθωση και να επανέλθουμε.Απόσπασμα 1:"ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Επήες καλά προχτές;ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ναι, μια χαρά.ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Πόσα ήρτεν;ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-1-0 ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Έβαλεν το γλήορα;ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Όϊ, έβαλεν το στο 58΄ ήντα έφαεν τζαι κόκκινη. ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Την κόκκινη ήντα ώρα τους την έδειξες; ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Στο 73; ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Εν εφώναζεν η Πάφος; ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ τίποτε αφού εν επαίξαν τίποτε. ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Ότι σου πω κάμνεις το αντίθετο…τελοσπάντων…ΜΕΛΟΣ Ε.Δ- (…γέλια) Έπιαν με τζείνος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ήταν υπερευχαριστημένος που λλόου σου …λαλεί μου «ρε κουμπάρε εβοήθησεν μας μια χαρά».Ρε μα λαλώ ο σαραντάρης είπαμεν του να βοηθήσει την Πάφο τζαι εβοήθαν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ… ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Οϊ αφού εν είχαν ούτε παράπονο οι άνθρωποι ύστερα.ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Ε μα ρε κουμπάρε είπαμεν σου να βοηθήσεις την Πάφο τζαι εβοήθας την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Ε μα…άκου να σου πω κάτι… Εγώ γράφω τα τούτα… γράφω τα ότι με γράφεις…ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ε τι να κάμω; Ήταν να γυρίσω το σκορ;ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Τελοσπάντων, τέλοσπάντων.."Aποτελεί απόδειξη και μέσα από τις προηγούμενες συνομιλές, ότι όλα αυτά γίνονται σε διάφορες κατηγορίες πρωταθλημάτων με κυρίως κριτήριο το συμφέρον, κατόπιν συνεννόησης με την ΚΟΠ.Στο δεύτερο απόσπασμα ακούγονται οι οδηγίες που δίδει το μέλος της επιτροπής διαιτησίας και το ρόλο της ΚΟΠ.Απόσπασμα 2"ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Άκου να δεις τι εννα κάμεις. Θα πάεις να κάμεις ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Διαιτητής εγώ;ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Οϊ νομίζω εν βοηθός που εννά είσαι. Το λοιπόν άκουε ήνταμπου εννά σου πω…θέλουμε τον ΔΙΓΕΝΗ να τον βοηθήσουμε.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Τον ΔΙΓΕΝΗ; ΜΕΛΟΣ Ε.Δ- Τον ΔΙΓΕΝΗ ΥΨΩΝΑ θέλουμε να τον βοηθήσουμε.Το λοιπόν άκουμε καλά τι θα σου πω, οϊ να μου αρκέψεις πάλε εκάλυφκεν ο παίχτης μισό.Θέλουμε τον ΔΙΓΕΝΗ να τον βοηθήσετε. Έσιει γήπεδο δικόν του, έσιει ιδιόκτητο οίκημα, θέλουμε να τον προωθήσουμε να πάει 4η κατηγορία. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να φκει πάνω.Εν μιλημένοι τζαι που την ΚΟΠ. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε να φκουν πάνω. Εν θα πεις σε κανένα ότι εμιλήσαμε, θα το κάμεις, εγώ βοηθώ σε εν νομίζω να έσχεις παράπονο. Άκουσες; Οϊ να μου φοηθείς και να μου κάμεις άλλα.Εν έσιεις να φοηθείς τίποτε.Ούλλος ο κόσμος εννα είναι του Διγενή τζειπάνω. Ότι έσχεις αμφιβολία θα το διάς του ΔΙΓΕΝΗ. Η ισοπαλία εν τον βολεύκει. Μεν πεις σε κανένα ότι εμιλήσαμε, εννά είμαι τζαι γω, μεν φοάσαι τίποτε. Εντάξει; ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Εντάξει. ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Να είσαι προετοιμασμένος τζαι εννά κάμεις διαιτησία τζαι της 4ης κατηγορίας. ΜΕΛΟΣ Ε.Δ-Εκατάλαβες ήνταμπου σου είπα; ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-Ναι, ναι εκατάλαβα.. "

Ακολουθούν περισσότερες ηχογραφημένες συνομιλίες και έγγραφα φωτιά, που αποδεικνύουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά που επικρατεί και στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα