Πλοία με χιλιάδες τουρίστες στο λιμάνι Λεμεσού αντί στο Ισραήλ λόγω πολέμου

Στο λιμάνι Λεμεσού εκτάκτως από το Σάββατο πλοία που είχαν προορισμό τη Χάιφα, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Διευθυντής του Λιμανιού Λεμεσού Παναγιώτης Αγαθοκλέους ανέφερε ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο που ακυρώνονται οι κρουαζιέρες με προορισμό το Ισραήλ.

«Κρουαζιερόπλοια με προορισμό το Ισραήλ έχουν επιλέξει το λιμάνι Λεμεσού για ολιγόωρη παραμονή και ακολούθως να συνεχίσουν τη διαδρομή τους σε άλλα λιμάνια γειτονικών χωρών.

Το Σάββατο είχαμε 2,5 χιλιάδες επιβάτες στο κρουαζιερόπλοιο, χθες είχαμε ακόμη ένα πλοίο των 2,5 χιλιάδων επιβατών και σήμερα αναμένουμε τρία κρουαζιερόπλοια με γύρω στις 3 χιλιάδες επιβάτες» ανέφερε.

Αναφερόμενος στην κινητικότητα που παρατηρείται στο λιμάνι Λεμεσού είπε ότι «προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τα μη προγραμματισμένα κρουαζιερόπλοια γιατί υπάρχουν και τα προγραμματισμένα. Προστεθήκαν περίπου τρία που δεν υπολογίζονταν. Επιπλέον ενδέχεται εμπορικά πλοία και φορτία που είχαν προορισμό το Ισραήλ να επιλέξουν το λιμάνι Λεμεσού για να γίνει εκφόρτωση αυτών των φορτίων και μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα μεταφερθούν στο Ισραήλ».

Διαβάστε επίσης: LIVE: Ισραηλινό σφυροκόπημα στη Γάζα – Νέο μέτωπο με τον Λίβανο
 

Keywords
Τυχαία Θέματα