Πλήρης ταύτιση θέσεων ΔΗΚΟ-Ελλάδας στο Κυπριακό

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, για μια σειρά από συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε συναντήσεις με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά και με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο κ. Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τις θέσεις του κόμματός του, στην ελληνική ηγεσία, αλλά και να ακούσει τις δικές τους θέσεις σε σχέση με το Κυπριακό.

Όπως διαφαίνεται από τις αναρτήσεις Παπαδόπουλου στο Twitter, υπάρχει πλήρης ταύτιση των θέσεων του ΔΗΚΟ, με τις θέσεις που εκφράζει η Ελλάδα σε σχέση με το κεφάλαιο των εγγυήσεων, αλλά και για την γενικότερη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η ελληνοκυπριακή πλευρά, ενόψει διαπραγμάτευσης.

Υπ.Εθν.Αμύνης "Ούτε ένας Τούρκος στρατιώτης,κανένα δικαίωμα επέμβασης μετά λύση." Ευχαριστούμε την Ελλάδα. pic.twitter.com/5p1xtylTfK

ΔΗΚΟ (@DIKO1976) December 1, 2016

Συνάντηση, σήμερα, του Νικόλα Παπαδόπουλου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα. pic.twitter.com/bDRS4Qnnxe

ΔΗΚΟ (@DIKO1976) December 1, 2016

Συνάντηση Νικόλα Παπαδόπουλου με Υπουργό Εξωτερικών Ελλάδος Κύριο Νίκο Κοτζιά .Πλήρης ταύτιση απόψεων. pic.twitter.com/e7k5llg1NX

ΔΗΚΟ (@DIKO1976) December 1, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα