Διορισμός Συμβούλου στην Costas Tsielepis & Co

Η Costas Tsielepis &Co Ltd, Εγκεκριμένοι Λογιστές - Ελεγκτές, ανακοινώνει τον διορισμό του Ανώτερου Διευθυντή, κ. Νικόλα Παπαπαναγιώτου, BSc, MBA, FCCA, στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο κ. Παπαπαναγιώτου είναι κάτοχος πτυχίου BSc στα Οικονομικά και τη Λογιστική και πτυχίου MBA στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Hull, του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι Fellow Chartered Certified Accountant (FCCA) και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου

(ΣΕΛΚ).

Διαθέτει περάν των 10 χρόνων εμπειρίας με το φορολογικό τμήμα της Deloitte Κύπρου στους τομείς της άμεσης φορολογίας, διεθνούς φορολογικού προγραμματισμού και συμμόρφωσης πριν την πρόσληψη του στην Costas Tsielepis &Co το καλοκαίρι του 2015. Έχει δουλέψει εκτενώς με εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως ενέργεια, χρηματοοικονομικά, εμπόριο, βιομηχανία, ναυτιλία και διεθνείς επενδύσεις.

Ο Σύμβουλος και Επικεφαλής του Τμήματος Φορολογίας της Costas Tsielepis &Co, κ. Αλέξης Τσιελεπής, σχολίασε ότι «η προαγωγή του κ. Παπαπαναγιώτου ήταν το αποτέλεσμα των εξαιρετικών τεχνικών και διαπροσωπικών δεξιοτήτων του, τη σκληρή δουλειά, αφοσίωση και επαγγελματική του ακεραιότητα», προσθέτοντας ότι «έχει εργαστεί επιμελώς για να προωθήσει τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας, οι οποίες βασίζονται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τον πελατοκεντρικό προσανατολισμό».

Η διοίκηση και το προσωπικό της Costas Tsielepis &Co του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του αναβαθμισμένα καθήκοντα.

Η Costas Tsielepis &Co Ltd ιδρύθηκε το 1978 στη Λεμεσό και σήμερα προσφέρει φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, ελεγκτικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνων και εταιρικής διακυβέρνησης σε πελάτες και συνεργάτες στην Κύπρο και σ’ όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Ρωσία και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα