Πλήρης ανομία στην Αγία Νάπα-Επιρρίπτει ευθύνες ο Δήμαρχος

Πλήρης ασυδοσία και ανομία είναι η εικόνα που δείχνει η Αγία Νάπα.

Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού φαίνεται να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου μίας ανεξέλεγκτης κατάστασης με μεθυσμένους τουρίστες, πώληση ναρκωτικών ουσιών, και ξέφρενης διασκέδασης. 

«Ουσιαστικά επικρατεί ανομία σε μία σειρά από θέματα που επηρεάζουν τον τουρισμό και ως αποτέλεσμα, έχει το να δημιουργούνται συνθήκες που στο τέλος να δημιουργούν προβλήματα και δυσφήμιση στον κυπριακό τουρισμό και ιδιαίτερα στην Αγία Νάπα το μήνα Ιούλιο», ανέφερε ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος. 

Παρά

τις δημόσιες τοποθετήσεις του για την κατάσταση στην Αγία Νάπα, ο Γιάννης Καρούσος δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε επίσημη και συγκεκριμένη καταγγελία στην Αστυνομία.  

«Η αστυνομία έχει την ΥΚΑΝ, ξέρω ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας προσπαθεί, γνωρίζουμε τις προσπάθειες της Αστυνομίας αλλά πρέπει και η πολιτεία και εμείς να βοηθούμε να αυτά τα πράγματα και όχι με τον τρόπο μας να τους δίνουμε παράθυρο ευκαιρίας να δουλεύουν ακόμη περισσότερο», σημείωσε. 

Ο Δήμαρχος δηλώνει έτοιμος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο για τη ριζική αλλαγή της εικόνας της Αγίας Νάπας.

«Αυτή τη στιγμή στην αυτό που γίνεται στην Αγία Νάπα είναι μία μάχη μεταξύ δύο κόσμων αυτών που στηρίζουν το όραμα για μία για ένα βιώσιμο τουρισμό για ένα ολόχρονο τουρισμό, για ένα αναβαθμισμένο ποιοτικό τουρισμό και τους άλλους τους οποίους εγώ ονομάζω "αλεξιπτωτιστές" σε εισαγωγικά οι οποίοι θέλουν να δουλεύουν ενάμιση-δύο μήνες και να βγάζουν όσα λεφτά βγάζουν άλλοι δώδεκα μήνες», είπε. 

Ένα από τα αιτήματα του Δήμου Αγίας Νάπας είναι η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, με περισσότερες από εκατό είκοσι κάμερες ασφαλείας, σε κεντρικά σημεία της πόλης για σκοπούς πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα